top of page

Unapologetically me.

Als klein kind was ik vrolijk, gevoelig en een beetje een gekkie. Eigenlijk ben ik dat nog steeds. Maar wat ik toen vooral liet zien, was 100% Esmée. Ik was echt 'Unapologetically me.' Het kon me niks schelen wat mensen zouden denken. Ik stond daar vol bravoure in groep 3 op het schoolplein "I'm a big, big girl in a big, big world' van Emilia te zingen, en ik won de playbackshow. ;)


Toen ik ouder werd, begon ik steeds meer te snappen wat wel en niet cool was om te doen. Vooral op de middelbare school heb ik me aangepast, en werd ik zo naturel als een muurbloempje.

SAAI! Toen ik op mijn 18de naar New York vertrok kon ik weer helemaal mijn identiteit herontdekken. Ik geloof ook dat je identiteit met je mee verandert. Vanaf mijn 20ste kwam ik in de professionele musicalwereld tijdens een 4-jarige bachelor opleiding in zowel Londen als Barcelona. Daar ging het weer over in een bepaald hokje passen, anders zou je nooit een rol krijgen...


Inmiddels ben ik 28, en heb ik het hokjesdenken losgelaten. De ambitie om in een musical te spelen heb ik ook laten gaan. Als ik me echt inleefde over hoe mijn leven eruit zou zien als ik ein-de-lijk een rol te pakken had, werd ik daar écht niet blij van.

Geef mij maar vrijheid en creativiteit. Om te doen wat ik wil, wanneer ik het wil, en hoe ik het wil!

Dat is de hoofdreden dat ik nu ben overgestapt naar popmuziek.

Deze singer-songwriter timmert aan haar weg als artiest.

Ik wil moedig zijn, authentiek, mijn dromen achterna. Nog altijd wil ik mensen raken met mijn stem, raken met woorden. Zingen en optreden, muziek verbindt.


Over enkele dagen gaat mijn nieuwe brand live! Het is op mijn lijf geschreven en ik kan niet wachten om het met jullie te delen.

Tot die tijd, post ik iedere dag een teaser, en wat er in mij omgaat.


Liefs, EsméeComments


bottom of page