top of page

This is how we do it.

Vanmorgen reed ik naar Hypnose Instituut Nederland in Assendelft.

Met mijn zonnebril op cruisete ik door Friesland, langs schapen en alpaca's (ja, echt!) en over de Afsluitdijk. Ik voelde me echt rijk. Mijn ouders zijn gelukkig en gezond. Ze passen op Nougat, ik heb een heerlijke smoothie en een kopje koffie meegekregen, en ik rijd naar de opdrachtgever waar ik mega trots op ben om voor te werken.


Mijn rebranding gaat onder andere over de attitude om je ambities waar te maken. De speelkaart met lippenstiftkus is een knipoog naar: Het leven is een spel, dus speel! En doe het op je eigen authentieke manier. Wist je dat, net zoals bij een vingerafdruk, de afdruk van je lippen ook uniek is? Cool hè?

Ik heb mezelf beter leren kennen en ik weet dat ik blij word van meerdere soorten projecten, opdrachten, hobby's en werkgevers naast elkaar.

Vandaag vroeg iemand: "En wat doe jij bij het HIN?" En ik zei: "Operational Management." Man, man, man... Ik stond daar echt vol trots te stralen!

Daarna maakte een andere persoon een opmerking: "Hey, ben jij niet diegene die zou mooi zong op het seminar (HIN seminar in 2023)?"

"Ja, dat was ik!" Alsof het Universum me even laat weten dat ik inderdaad nu op de juiste weg ben. Dat ik écht niet hoef te kiezen om te genieten, of om succesvol te zijn. Als je voelt dat je meer passies hebt dan 1, dan kan ik jou helpen.

Want: Hoe plan je je dagen of weken in?

Hoe verdien je genoeg geld, of juist veel meer geld?

Wat kies je als werkzaamheden en wat als hobby's?


Ik ben een expertlevel multi-passionate.


More on that coming soon. ;)

Over enkele dagen gaat mijn nieuwe brand live! Het is op mijn lijf geschreven en ik kan niet wachten om het met jullie te delen.

Tot die tijd, post ik iedere dag een teaser, en wat er in mij omgaat.


Liefs,

Esmée


Comments


bottom of page