top of page

Mijn netwerk(t)

Je kent het wel, die acquisitie-hustle die veel ondernemers doorgaan. Maar hier komt mijn kleine geheim: ik hoef bijna niet aan acquisitie te doen. Waarom niet? Omdat ik de kracht van een geweldig netwerk heb ontdekt. Zal ik mijn geheimen met je delen? Okay, here we go!


Ten eerste, proactiviteit op social media is key. Leg contacten, maak een praatje in de DM's, reageer op story's en posts.


Laat zelf zien wie je bent, wat je doet, en waar je gepassioneerd over bent. Social media is niet alleen een etalage voor je diensten, maar ook een ruimte om echte connecties te maken.


Offline netwerken is ook leuk om te doen. Evenementen bijwonen is een geweldige manier om je netwerk te laten groeien. En het geheim hier is simpel: wees gewoon jezelf. Authentiek en herkenbaar, zowel in de digitale als de fysieke wereld. Mensen doen zaken met mensen, niet met bedrijven.


Het opbouwen van mijn netwerk voelt als het maken van ondernemersvrienden, en dat is zo veel leuker dan traditionele acquisitie.


Onthoud: je netwerk is geen lijst met contacten, het is een gemeenschap van gelijkgestemden. Werk aan je relaties, wees proactief, en wees vooral jezelf. Dat is het geheime ingrediënt voor een netwerk dat echt voor je werkt. Netwerk(t)! 😜
Hoe ga jij vandaag verbinding maken?

Esmée
Comments


bottom of page