top of page

Ken je dat gevoel?Het is dag 13 van de content challenge, en vandaag wil ik het hebben over iets waar ik net van heb genoten: een bezoekje aan de kapper! 💇‍♀️


Even een momentje voor mezelf, en als ik de kapsalon verlaat, voel ik me sprankelend en fris. En weet je, eigenlijk werkt een 1-op-1 sessie met mij net zo.


Stel je voor: je klopt bij me aan, we gaan zitten, en ik denk met je (es)Mée over hoe je verder kunt met je content, je website teksten, of dat gloednieuwe aanbod dat staat te popelen om de wereld in te gaan.


We sluiten de sessie af, en net voordat je weggaat, zeg je: "Wow, jij hebt echt zóveel goede ideeën! Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan." En dat is precies waar ik naar streef.


Na de sessie krijg je zelfs nog een persoonlijk uitgewerkt verslag, een esMémo, om mee aan de slag te gaan. Een cadeautje, speciaal voor jou!


Het is net als naar de kapper gaan. Je stapt binnen, wordt verzorgd, en verlaat de zaak met een vernieuwde energie.


En weet je wat? Jij kunt ook zo'n esMémo sessie met mij boeken via de link in bio. Normaal 250 euro, maar alleen deze week 50 euro. Waarom? Gewoon omdat ik er zo blij van word jullie te zien stralen!


Tot snel in mijn digitale 'kapsalon',

Esmée ✨💇‍♀️

Comments


bottom of page