top of page

Hoe word je ALLES.
Donderdag geef ik een workshop "Hoe word je alles, Workshop voor multi-passionates!" tijdens het Qommunity eindejaarsuitje in Amsterdam City. 💃🏻💃🏻💃🏻Wat een geweldige manier om het jaar “af te sluiten” met mijn Qollega's.


Toen ik vorig jaar de foto’s zag van dit feestje, dacht ik: Ik wil óók een eindejaarsfeestje! (Want dat heb je vaak niet als ondernemer zoals je dat wel in loondienst hebt.)


In mijn workshop gaan we dieper in op deze balans tussen niet hoeven kiezen tussen je talenten en het toch weten te kaderen. We gaan samen ontdekken hoe ondernemers dit kunt toepassen in zowel hun werk- als privéleven.

Bijvoorbeeld door het oprichten van meerdere ondernemingen, of door te ondernemen naast je baan in loondienst, of door een fanatieke hobby uit te voeren los van je werkzaamheden.


Misschien word jij ook wel blij van het idee dat je niet hoeft te kiezen. Want laten we eerlijk zijn, dat is toch het beste deel van multi-passionate zijn? 🌈 Maar, en hier komt de kracht van kaderen om de hoek kijken, want niet kiezen betekent wel dat je mag kaderen. Anders snapt de buitenwereld vol specialisten niets van wat jij aan het doen bent.Qollega Karlijn en ik rijden gezellig samen naar Amsterdam.

Nu al zin in die vibe! Borrelen, netwerken, workshop geven, freelance speeddaten…


FEEST!


Esmée

Comments


bottom of page