top of page

Conform de norm? Mij niet bellen!Het is dag 12 van de content challenge, en vandaag wil ik het hebben over iets wat me echt aan het hart gaat: lekker niet conformeren aan de norm! 🚀


Kijk, we worden al vroeg geleerd om binnen de lijntjes te kleuren. Op school moeten we vanaf onze 12e al beslissen wat we later willen worden. Alsof elk vak dat we kiezen ons levenspad voor altijd bepaalt. Vervolgens kiezen we een opleiding, starten we met werken, en zo gaat het door tot we 67 zijn.


PFF… Saai, toch? 🤯


Oh, echt, mij niet bellen. Ik ben zo blij dat ik het ondernemerschap heb ontdekt. Hier bepaal ik zelf waar ik naartoe ga, met wie ik wil werken, en vooral wanneer ik wil werken.

Gewoon compleet mijn eigen ding doen. Waarom in het gareel lopen als je ook je eigen pad kunt banen?


"Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg?" Sorry, maar ik zeg liever: "Doe maar gek, dat is beter dan normaal!" 🌟


Geniet van je reis. Elke dag is van jou.


Esmée

Comments


bottom of page