top of page

CEO WEEK dag 1 (deel 2)

Bijgewerkt op: 3 aug. 2022
👀Nou, daar ben ik dan… Als ik nu maar ideeën krijg…


Ik sla mijn notitieboek open en staar voor me uit. Ik ruik de zoete geur van warme wafels met poedersuiker. Ik zie een prachtig oud gebouw aan de overkant van de gracht, met daarop in sierlijke cijfers: ’17 26’. En ik kan het niet verklaren, maar opeens krijg ik kippenvel. Terwijl het 26 graden is, doe eens normaal!


Wow… Ik besefte me opeens. Ik ben er. Ik doe dit gewoon. Wauw, wat een lekker gevoel!

Voorbij is de tijd dat CEO’s slechts witte mannen in pakken waren.

Iedereen die de baas is over een bedrijf is deze titel waardig.


Ik pak mijn pen en plotseling vloeien de ideeën uit mijn pen en op papier. Hello brainstorm sessie!


Ik raak enthousiast. Ik heb geen besef van tijd meer.

Let’s go!


Wat is een CEO WEEK?

(Tenminste, zo noem ik het. Je kan het ook ondernemersweek noemen of business retreat of wat dan ook🤗)


Je gaat alleen op reis. Je bent weer even alleen met je gedachten. En je focust op je bedrijf. Je gaat doelen stellen, content schrijven, misschien wel een online programma maken of filmpjes opnemen. Het kan allemaal!


Lijkt het jullie ook interessant om meer te weten over hoe je het beste uit je CEO WEEK haalt? Laat een ‘🔥’ reactie achter in de comments. 😁


Deze week neem ik jullie mee. Er zullen vast processen plaatsvinden, dus doe je gordel maar vast om 🤪


Liefs,

Esmée


Comments


bottom of page