top of page

Alles wat me remt laat ik los


Zo, dat lucht lekker op, hè?


Ken je The Life Changing Magic of Not Giving A F*ck?! Het boek van Sarah Knight gaat over het bijhouden van een soort mentale spaarrekening.

Op die rekening staat geen geld, nee, jouw 'fucks' staan op die rekening. Je hebt maar 100% te besteden per dag.


Aan jou vervolgens de keuze. Wil je je 'fucks' spenderen aan klagen over die ene vervelende buurman? Of aan negatieve comments op je nieuwe reel?


Of besteed je het aan dingen waar je écht om geeft. Zoals familie, vrienden, leuke dingen, waardevol werk?


De keuze is aan jou en mij.

De laatste paar maanden ben ik getransformeerd naar een next level me, en dat maakt dat ook ik weer een heleboel 'fucks' mag loslaten.


Zoals:


  • Meedoen aan The Artist Bootcamp vol serieuze artiesten terwijl ik nog geen nummer geschreven is: Let's not give a fuck, buiten je comfort zone groei je, en ik kan zoveel leren. Als zij lopen, ga ik sprinten!

  • Zangfilmpjes plaatsen op social media. Gezien worden is gewoon spannend. Maar fuck it, ik ben er goed in.

  • Opdrachtgevers loslaten die me niet meer dienen en niet meer passen bij Esmée 2.0. Ik wil alleen dingen doen waar ik energie van krijg.


Zo kan ik nog wel even doorgaan. Het zijn processen. En het is een kwestie van bewustwording en dus ook bewust je 'fucks' verdelen.


Waar wil jij minder fucks om geven?

Laat het me weten in de comments!


--

Over enkele dagen gaat mijn nieuwe brand live! Het is op mijn lijf geschreven en ik kan niet wachten om het met jullie te delen. Tot die tijd, post ik iedere dag een teaser, en wat er in mij omgaat.


Liefs,

Esmée

Comments


bottom of page