top of page

1 step forward, 3 steps back


Vandaag was ik naar de bagels & beans in Leeuwarden, samen met mijn pup Nougat om daar een kopje koffie te doen. Ik was bezig met inspiratie opdoen en brainstormen, omdat ik een nieuw businessplan op papier wil zetten waarbij ik meer mensen kan helpen om te doen wat ze echt leuk vinden.
Ik dacht eraan hoe alle stappen die ik tot nu toe heb gezet, en de keuzes die ik tot nu toe heb gemaakt me hebben gebracht waar ik nu ben. En dat ik aan het genieten ben van de creatieve modus.


Eigenlijk krijg ik al een hogere frequentie en een gevoel van gezonde spanning bij het vooruitzicht, maar ondertussen geniet ik ook van de reis. Van de kleine stapjes, of zelfs van stappen terug nemen, door terug naar de tekentafel te gaan, om daarna weer verder vooruit te komen.


Zo is ondernemen net een dans. Je weet wel, dat nummer van "1 step forward and 3 steps back” van Olivia Rodrigo. Ik zet hem nog even op. 😉

Alvast een mooi weekend!

Esmée

Comments


bottom of page