top of page

Zomer! Wat doe ik allemaal?

Ahhhh… Wat is het ook fijn hè, dat zomerse weer.

Ik geniet met volle teugen van de zon, de blauwe lucht, de zwierige jurkjes en de ijscappuccino’s… 😄🍦😎Het lijkt wel of iedereen blijer is. Zeg maar mijn standaard level van blij, dat is iedereen nu. 😜 Over het algemeen ben ik veel vrolijk. Ik heb veel om dankbaar voor te zijn en ik hou van mijn leven.


Mocht je je nu afvragen wat mijn leven zo leuk maakt?

Nou, onder andere mijn werk. Want het ondernemen als tekstschrijver maakt mij gewoon vet f*cking blij! 😁 Ik wil niet meer anders.

Wat doe ik allemaal?


👩🏼‍💻Ik schrijf voor ondernemers op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling - leuk, leerzaam én belangrijk!


📙Soms… En alleen als ik je écht leuk vind… (😎) doe ik aan exclusieve 1-op-1 schrijfcoaching. Voor ondernemers die hun eerste boek willen schrijven. Vet hé?


🔥Online programma’s maken. Ja, dit is mijn meest recente bezigheid. Ik kan hier ontzettend veel creativiteit in kwijt en ook nog eens veel mensen mee helpen. Mijn eerste programma is bijna af. Spannend! 😍


Daarnaast sta ik elke dag op mijn SUP plank en geniet ik met volle teugen van de lange dagen. 🏄🏼‍♀️ Tot zover wat ik allemaal doe. Wat doe jij?


Liefs, Esmée


Write this way ✍🏻

Comentarios


bottom of page