top of page

Werken met leiders

Zoals jullie mogelijk weten, werk ik voor en met leiders in de persoonlijke ontwikkelingsbranche. Vandaag wil ik graag met jullie delen hoe ik als tekstschrijver bijdraag aan het succes van deze ondernemers.


Een van de belangrijkste aspecten van mijn werk is het esMeedenken met de ondernemers waarvoor ik werk. Ik wil begrijpen wat hun visie is en wat ze willen bereiken met hun boodschap.Daarna kan ik beginnen met het creëren van content die de boodschap overbrengt op de manier die het beste bij de ondernemer en zijn doelgroep past. Dit kan variëren van blogposts en websiteteksten, tot social media content en zelfs boeken.


Wanneer ik aan de slag ga met het schrijven van de content, probeer ik altijd mijn creativiteit te gebruiken om ervoor te zorgen dat de boodschap wordt overgebracht op een manier die uniek en pakkend is. Ik gebruik woorden en zinnen die de ondernemer zelf ook zou zeggen. Dat noem je 'ghostwriting'.


Ik kijk ernaar uit om nog veel meer klanten te helpen.


Dus, krijg jij zin om een kopje koffie te doen? Stuur me dan gerust een berichtje.


Altijd goed.

Esmée.

Comentarios


bottom of page