top of page

Vol tot en met februari! En… Wat DOE ik eigenlijk allemaal?

Het is 1 november, de start van onze 30-daagse content challenge, en ik kan niet wachten om met jullie te delen wat er in mijn wereld gebeurt. Ik ben Esmée, en ik schrijf en denk (es)Mée voor succesvolle leiders in persoonlijke ontwikkeling.

Elke dag brengt me een nieuwe dosis inspiratie en creativiteit als ik samen met mijn favoriete ondernemers aan de slag ga. Mijn werk is echt een feestje. Ik mag leren van de mooiste mensen, en daar ben ik zo dankbaar voor.
Mijn agenda is helemaal volgeboekt tot en met februari. Maar wat doe ik eigenlijk allemaal?

Ik maak ondernemen en ondernemingen leuk. Door mee te denken, mee te schrijven, mee te creëren. esMéedenken dus! Maar dat is nog niet alles. Ik bied ook strategisch inzicht, van het verbeteren van bedrijfsprocessen tot het volledig uitvoeren van nieuwe businessplannen.
Het is maar net wat het handigste is om op te pakken. Ik doe het. Van social media content schrijven en ontwerpen tot winstgevende webinars samenstellen. Van het houden van een strategisch teamoverleg tot het ontzorgen van mijn klant op het gebied van management.

Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar waar het om gaat is: ik maak het leuker! Mijn dagen zijn gevuld met energie, plannen en vaak hele inspirerende telefoontjes om te overleggen met de klant.


Idee? Esmée.

Waarom geef jij het minste gehoor,
aan jouw meest leuke ideeën?

Volg me om erachter te komen hoe je ondernemen LEUK maakt!

Commentaires


bottom of page