top of page

Vandaag liep alles in de soep.


Pff, ik had echt even zo'n dag, hoor.

Ik weet niet of het aan de volle maan ligt,

of misschien toch aan mijn volle hoofd met ideeën. 😜

Het begon al 's morgens vroeg. Mijn mango chiapudding ontbijt stond al klaar voor mij om op te eten, maar toen ik het potje even schudden zou, besefte ik dat ik de deksel er al vanaf had gehaald. 😅 Flats, mijn hele ontbijt lag op de grond.

Toen opgeruimd en nieuw ontbijt gemaakt. Niks aan de hand.

Totdat, jawel: Ik was lekker aan het werk toen ik erachter kwam dat ik 2 mailadressen heb omgedraaid, en ik dacht dat 2 mensen daardoor het verkeerde bericht hebben ontvangen. Ik als een speer reageren en alles omdraaien, tot vanavond bleek dat de personen de juiste berichten hadden ontvangen, alleen met de namen omgewisseld. Dus die fout kan ik lekker 2x gaan herstellen. Ik had alleen maar hoeven bevestigen dat het bericht wél voor hun bedoeld was... Sorry!


Vervolgens dacht ik: Ik ga lekker even naar de sportschool tussendoor, want mijn meeting begint om 16:00 uur. Fout. De meeting begon om 15:00 uur terwijl ik stond te zweten op de loopband.


Toen ik Nougats voer uit de verpakking haalde had ik deze ook op de kop vast, en flats! Ook Nougats eten lag op de grond vandaag. 😅


Nou, zo'n dag dus. Helemaal prima, maar mag het morgen weer normaal? Dat zou top zijn.


Waar ik wel achter kwam dankzij de titel van deze post en een Google search, is dat er wel 18 verschillende spreekwoorden met 'soep' in de hoofdrol zijn!


Bijvoorbeeld "Het is een soep zootje." - Het is een rommeltje.

"Hij schept zijn soep goed uit." Hij profiteert van de situatie.

En mijn favoriet: "Dat is linke soep!" Dat is gevaarlijk!


Toevallig heb ik ook soep gegeten vandaag.

Een echte soep-dag.

Doei!

Esmée

Comentarios


bottom of page