top of page

Uurprijs versus projectprijs

Ik ben er helemaal klaar mee. Waarmee?

Met uurtje factuurtje!


Ik heb al enkele keren mijn uurprijs van de website gehaald en toch weer teruggezet, en toen weer verwijderd. Ik wil niet mijn tijd inruilen voor geld. Als ik met je meedenk over jouw creatieve uitingen, dan limiteert zich dat echt niet aan die paar uurtjes achter mijn bureau. Tijdens het ontbijt, midden in de nacht, zelfs tijdens het douchen (I know!) denk ik nog aan hoe ik jou verder kan helpen met jouw creatieve uitingen.Ik zou niet weten hoe ik dat soort brainstormmomenten moet factureren. Dus doe ik dat vervolgens niet. Maar het heeft me wel tijd en energie gekost om tot die aha-momenten te komen.Dit is slechts 1 van de 5 redenen waarom ik liever voor het hanteren van een projectprijs kies.

Wat vind jij het fijnste werken?

Laat het weten in de comments.


Ik ben benieuwd ;)

Esmée.
Comments


bottom of page