top of page

Totaal onverwacht kwam er een vriendelijke vrouw naar onze tafel toe.

Hey allemaal!

Ik wil vandaag graag een bijzondere ervaring met jullie delen die me deed beseffen hoe waardevol het is om volledig authentiek jezelf te kunnen zijn. Gisteravond ging ik uit eten met mijn ouders in een gezellig restaurant, en mijn pup Nougat was ook van de partij. Hij zat af en toe bij mij op schoot, omdat dat veiliger voelde voor hem.

Totaal onverwacht kwam er een vriendelijke vrouw naar onze tafel toe. Ze glimlachte naar me en zei: "Goh, ik heb een tijdje vanaf een afstandje naar je gekeken, en wat straal jij enorm. Je kunt zien dat je een goede puppy moeder bent. Hij boft maar met jou en zo'n gouden nestje!"

Ze aaide Nougat liefdevol over zijn koppie en streek ook een keer over mijn wang. Ik was sprakeloos, maar mijn hart vulde zich met warmte en blijdschap. Toen ik daar zat met Nougat op mijn schoot, realiseerde ik me dat het niet uitmaakt wat anderen van je denken. Wat telt, is hoe jij je voelt over jezelf en hoe je jezelf presenteert aan de wereld. Wanneer je vol vertrouwen en trots je ware zelf laat zien, zul je stralen en anderen zullen dit opmerken.

En het meest bijzondere was dat die vreemde vrouw dit opmerkte en erdoor werd aangetrokken. Ze voelde mijn positieve energie en wilde dat delen. Het moment liet me zien dat als je jezelf bent en doet wat je hart je ingeeft, dit niet alleen jezelf gelukkig maakt, maar ook anderen aantrekt. Dit is ook belangrijk in je marketing!

Het herinnerde me eraan dat het belangrijk is om jezelf te omarmen en te genieten van wat je doet, zonder je zorgen te maken over wat anderen ervan denken. Als je je passies en interesses volgt, dan straal je van binnenuit. Het is als een magneet die mensen naar je toetrekt, omdat ze de echtheid in je voelen.

Dus, lieve lezers, laten we onszelf eraan herinneren om te doen wat ons gelukkig maakt. Of het nu gaat om je werk, je hobby's, je relaties, of het hebben van een heerlijke maaltijd met je pup erbij. Als je straalt van geluk, zullen anderen dat opmerken en zich tot je aangetrokken voelen. Laten we onze eigen unieke stralende lichtjes zijn in deze wereld!

Liefs,
Esmée

Foto: Coen Halmans

Comments


bottom of page