top of page

Ondernemen is de mooiste leerschool

Hey allemaal,

Vandaag wil ik iets met jullie delen waar ik nu midden in zit: een onderhandelingsproces met een potentiële klant en man, wat is dat spannend. Maar weet je wat? Het ondernemerschap is de mooiste leerschool die er is.

Een van de dingen die ik geweldig vind aan mijn vak is dat ik allerlei verschillende taken mag uitvoeren op het gebied van marketing, communicatie en tekstschrijven. Het houdt me op mijn tenen, elke keer weer. Maar de echte kick zit 'm in de unieke projecten waarvoor ik offertes op maat maak. Ja, je hoort het goed, elke keer iets nieuws. En weet je, daar draai ik mijn hand natuurlijk niet voor om!

Maar hier komt de uitdaging om de hoek kijken. Klanten vragen vaak bij meerdere partijen offertes op, en dan komt die grote vraag: wat maakt mij bijzonder? Hoe leg ik uit dat esMéedenken niet gewoon stopt als mijn laptop dichtklapt? Dat ik soms midden in de nacht wakker schiet met hét idee? Dat ik mijn skills van projectmanagement tot storytelling copywriting in het hele proces gooi?

Oké, zo dus, zoals ik het net omschreef. En dan gaan staan voor die waarde. Dat vergt moed en ervaring. En die heb ik. Toch maakte het dat ik weer bij mezelf denk: Man, dat ondernemen is de mooiste leerschool.

Ben je het met me eens?
Esmée


Comentários


bottom of page