top of page

November content challenge

Hey allemaal,

Onlangs heb ik aangegeven dat ik een andere kant op ga met esMéedenken. Ik voel me méér dan een tekstschrijver en ik wil op grotere schaal inspireren en motiveren. Om tot de essentie te komen en uit mijn comfortzone, heb ik het volgende bedacht.


Ik heb besloten om mezelf uit te dagen met een 30-daagse content challenge! Waarom? Omdat ik weer wil experimenteren met mijn content, met wat ik deel en hoe ik dat doe.


Ik voel de behoefte om terug te gaan naar de tekentafel voor mijn bedrijf. Ik wil mijn creativiteit de vrije loop laten, zonder beperkingen, zonder grenzen. Ik wil helemaal mezelf zijn, zonder concessies te doen. Het is tijd om buiten de lijntjes te kleuren en gewoon te ZIJN, zonder filter.


Waarom? Omdat ik wil dat esMéedenken bekend staat als een plek van echtheid, inspiratie en vrijheid. Ik wil meer mensen bereiken en hen aanmoedigen om hun eigen weg te gaan, om te zingen, te schrijven, te delen, ongeacht wat anderen denken.
Ik ben klaar met binnen de lijntjes kleuren. Het is tijd om mijn stem te laten horen en anderen aan te moedigen hetzelfde te doen. 💫


Doe je mee?

Esmée.

コメント


bottom of page