top of page

Manifesteren in je journal.*08-08-2023!

Dit is hét moment om te journalen! 🤯
De Leeuwenpoort, die jaarlijks op 8 augustus plaatsvindt, is een astrologisch en energetisch fenomeen dat wordt geassocieerd met intense spirituele energie en transformatie. 🦁

Het valt samen met de periode waarin de zon in het sterrenbeeld Leeuw staat, vandaar de naam "Leeuwenpoort". Wat als ik je vertel dat je je journal kunt gebruiken als een soort tijdreismachine? Op 08-08-2023 kun je in je journal schrijven alsof het een jaar later is, dus 08-08-2024.
2+0+2+4=8. Laten we de magie van 888 niet over het hoofd zien. Die drievoudige 8 lijkt wel een knipoog van het universum, een signaal dat zegt: "Hey, jij hebt de oneindige capaciteit om jouw leven vorm te geven!"

Je droomleven, je doelen, je avonturen - schrijf op alsof je alles al hebt bereikt en doet wat je graag wilt. Wees fantasierijk, wees precies, wees jezelf! Schrijf over die reizen, die projecten, die liefde, dat geluk - schrijf het op alsof het al realiteit is.
Vergeet niet om af te sluiten met je handtekening. Niet zomaar een willekeurige krabbel - het is jouw persoonlijke stempel, jouw 'ja' naar wat je graag wilt manifesteren.

Veel plezier met journalen!


Feel the magic.
Esmée

Comments


bottom of page