top of page

Los je probleem op door te schrijven

Vandaag wil ik iets met jullie delen dat echt een verschil heeft gemaakt in mijn leven. Weet je, soms kunnen we zo vastzitten in ons hoofd, piekerend en nadenkend over van alles en nog wat. Maar raad eens? Jouw probleem los je niet op met denken, maar met schrijven!


Dagelijks journalen heeft mijn leven veranderd. Het is als een innerlijke reis waarbij je je gedachten en gevoelens op papier kunt zetten. Het geeft je de ruimte om te ventileren, te reflecteren en soms zelfs diep begraven inzichten naar boven te halen. Het is helemaal oké om rommelig te schrijven, zonder oordeel.


Dus, als je jezelf ooit betrapt op het eindeloos ronddwalen in je gedachten, pak dan een pen en je journal. Schrijf op wat er in je opkomt, zonder verwachtingen. Het kan je helpen om helderheid te vinden, je problemen vanuit een ander perspectief te bekijken en soms zelfs verrassende oplossingen te ontdekken.


Mijn dagelijkse journaling-sessies me hebben geholpen om door uitdagingen te navigeren en mijn positieve mindset te behouden. Laat me weten of jij al begonnen bent met dagelijks journalen! Of als je nog vragen hebt, stel ze gerust hieronder. Laten we samen ontdekken hoe de kracht van het geschreven woord ons kan helpen groeien en bloeien.


Liefs en schrijfplezier,

Esmée 🌸📖Comments


bottom of page