top of page

Laat los 'hoe het hoort'

Bijgewerkt op: 23 nov. 2023

We leven in een wereld waarin vaak verwachtingen, normen en 'het juiste pad' ons worden opgelegd. Soms lijkt het alsof er regels zijn voor hoe we ons leven moeten leiden, hoe we onze dromen moeten najagen, en zelfs hoe we ons gelukkig moeten voelen.

Maar weet je wat? Het is helemaal oké om die regels af en toe aan je laars te lappen. Het is oké om je eigen weg te kiezen, om je eigen tempo te bepalen, en om te ontdekken wat echt bij jou past.


Ik heb geleerd dat het loslaten van het 'hoe het hoort' me ruimte heeft gegeven voor creativiteit, groei en echte authenticiteit. Het heeft me in staat gesteld om mijn eigen pad te creëren, om te stralen in mijn eigen licht, en om de dingen te doen die echt mijn hart laten zingen.

Dus laten we samen besluiten om af en toe 'hoe het hoort' te laten varen en te omarmen wat voor ons 'hoe het voelt' is. Dat is waar echte vrijheid en vervulling te vinden zijn.

Laat me weten welke 'hoe het hoort'-regels jij hebt losgelaten en hoe dat je leven heeft veranderd. Laten we samen inspireren en elkaar aanmoedigen
om ons eigen unieke pad te volgen.

Liefs,
Esmée 💫

Comments


bottom of page