top of page

Investeren in esMéedenken. is als een fine dining experience

"Als ik meer tijd zou hebben zou ik het zelf ook wel kunnen doen,” zei een nieuwe klant laatst tegen mij. En ik begrijp het volkomen. Iedereen heeft 24 uur in een dag, en het jongleren tussen het runnen van een onderneming, het bedienen van klanten en het benutten van je creativiteit kan een uitdaging zijn.


Tegelijkertijd heb je niet genoeg tijd om al je creativiteit in te zetten voor je onderneming. Jij hebt ook je klanten te bedienen en je expertise uit te oefenen. Maar hier komt het mooie van esMéedenken om de hoek kijken.


Het is als een fine dining experience.

Je wordt geserveerd, je krijgt de lekkerste wijn en er wordt fantastisch voor je gekookt. Je zit ontspannen aan tafel, genietend van elke hap, zonder je ergens druk om te maken. Aan het einde van de avond, wanneer je voldaan de rekening betaalt, besef je dat dit moment van puur genot en onbekommerdheid onbetaalbaar is.


Maar ja, je had ook zelf kunnen koken.

Het zelf ploeteren in de keuken, de stress van het perfectioneren van elk gerecht, en dan nog hopen dat het eindresultaat aan de verwachtingen voldoet. Het is een optie, maar is het de ervaring die je echt wilt?


De vraag is of je niet liever de fine dining experience zou willen ervaren. 😉

En ja, daar zit dan weer een prijskaartje aan. Maar bedenk eens hoe waardevol jouw tijd en gemoedsrust zijn. Het is niet alleen een investering in je bedrijf, het is een investering in jezelf. Dus, laat me weten of je de voorkeur geeft aan haute cuisine of een snelle hap. It’s up to you.


Smakelijk, 🍽️✨


Esmée
Hozzászólások


bottom of page