top of page

In 4 stappen naar content creatie


Als ondernemer wil je graag zichtbaar zijn en je boodschap overbrengen aan je doelgroep. Soms voelt het schrijven van passende content als een uitdaging. Dat snap ik! De volgende 4 stappen en bijbehorende tips werken voor mij supergoed. Dus ik dacht, laat ik deze niet meer voor mezelf houden ;) Doe er je voordeel mee!


  1. Inspiratie. Bedenk of je laatst iets hebt meegemaakt waarover je zou willen vertellen. Storytelling is krachtig in content! Of laat je inspireren door een boek of tijdschrift.

  2. Schrijf zonder oordeel. Denk niet tijdens het schrijven of creëren: 'Dit is helemaal niks.' Blijf doorgaan! De tekst bijschaven of naar een tekstschrijver sturen kan altijd nog! Redactie is goedkoper om uit te besteden dan creatie.

  3. Ontwerp je content. Maak 3 templates voor je content, waar je altijd nieuwe invulling aan kunt geven. Je kunt dit ook laten maken. Zorg dat het in lijn is met jouw branding en dat je er helemaal blij mee bent. Dit motiveert om te posten!

  4. Relax! Na het posten is het tijd om te rusten, chillen, relaxen. Laat je post zijn werk doen en geniet van een rust momentje terwijl je je mobiel weglegt. Dat heb je wel verdiend. Ga vooral niet checken hoe je post het doet. Wees blij met je content creatie!Succes!

Esmée.


Comments


bottom of page