top of page

Ik ben niet bang voor AI…

And here's why!

Artificial Intelligence, OpenAI, ChatGPT... Het nieuws en je feed staan er waarschijnlijk al vol mee.
Het is een hele coole feature. Een mooie tool die ik ook zeker zal gebruiken voor inspiratie in mijn werk als tekstschrijver en content creator… Maar, ik ben niet bang voor de komst van de bots, omdat ze niet de persoonlijkheid kunnen vangen van de mensen voor wie ik schrijf. Hoe meer kunstmatige teksten er zijn, hoe beter persoonlijke teksten zullen scoren bij het publiek.


Mensen willen immers connectie. Verbinding en geholpen worden. Het liefst niet door een robot. Maar door JOU. Ik help je de vertaalslag te maken van standaard tekst tot expressieve content waardoor jouw klanten voelen dat jij ze kunt helpen.


And here's why!

Artificial Intelligence, OpenAI, ChatGPT... Het nieuws en je feed staan er waarschijnlijk al vol mee.


Het is een hele coole feature. Een mooie tool die ik ook zeker zal gebruiken voor inspiratie in mijn werk als tekstschrijver en content creator… Maar, ik ben niet bang voor de komst van de bots, omdat ze niet de persoonlijkheid kunnen vangen van de mensen voor wie ik schrijf. Hoe meer kunstmatige teksten er zijn, hoe beter persoonlijke teksten zullen scoren bij het publiek.


Mensen willen immers connectie. Verbinding en geholpen worden. Het liefst niet door een robot. Maar door JOU. Ik help je de vertaalslag te maken van standaard tekst tot expressieve content waardoor jouw klanten voelen dat jij ze kunt helpen.Stay connected.

Esmée

Comments


bottom of page