top of page

Identiteit.

Mijn leven is op dit moment een zoektocht naar mijn identiteit. Ik ben op een ontdekkingsreis naar wat ik wil, wat mijn nieuwe dromen en doelen zullen zijn. Het is een beetje als ronddwalen in een doolhof vol mogelijkheden, en dan is het onmogelijk om te kiezen! Misschien hebben jullie het al meegekregen, maar ik heb recentelijk mijn musicaldroom losgelaten.


En ja, dat was even slikken. Het voelde als afscheid nemen van een deel van mezelf. Maar je weet wat ze zeggen, als er een deur sluit, gaat er een raam open. En nu ik die ruimte heb gecreëerd, begin ik steeds meer kansen te zien. Het is als een nieuw hoofdstuk dat voor me ligt, blanco en klaar om geschreven te worden. Dus, wat staat er op mijn lijst van mogelijke nieuwe dromen?

Nou, de opties zijn eindeloos. Misschien een boek, dat altijd al op mijn verlanglijstje heeft gestaan. Of misschien een ander aanbod, iets wat mensen kan helpen en inspireren op een manier die bij mij past. En wie weet, misschien zelfs mijn eigen theatershow! Wat denk jij? Wat past er bij mij?
Als je denkt dat er iets is dat bij me past en me kan laten stralen, laat het me gerust weten. Graag zelfs! Ik ben benieuwd naar jullie input. Naar nieuwe perspectieven en ideeën.

Heb jij een idee?
Deel het met Esmée ;)

Hozzászólások


bottom of page