top of page

Het universum helpt een handje (es)Mée


Esmée zit op een bankje en glimlacht
Foto: She Radiates

Hey allemaal! Ik ben weer terug van weggeweest en er is zoveel gebeurd in mijn leven! Ten eerste: ik heb nu al een week lang een geweldige pup genaamd Nougat. Hij is gewoon te schattig, altijd vrolijk en een echte boef. 😉


Nougat heeft mijn leven op z'n kop gezet, op de beste manier mogelijk. Zijn onvoorwaardelijke liefde en energie laten me elke dag glimlachen. Ik bedoel, wie kan er nou niet blij worden van een kwispelende staart en wilde sprongen?


Maar er zijn ook minder leuke dingen gebeurd. Ik had mijn zinnen gezet op mijn droombaan: de rol van Anna in de musical Frozen. Ik was helemaal enthousiast toen ik hoorde dat de musical naar Nederland zou komen. Dus ik dook meteen de studio in om een cover op te nemen en mijn castingprofiel te pimpen. Ik was zo hoopvol en opgewonden.


Maar toen kreeg ik vorige week een stomme standaard mail waarin stond dat ik niet eens op auditie mocht komen. Ik voelde me intens verdrietig. Mijn droom leek opeens zo ver weg. Maar hey, misschien is het Universum mij wel aan het helpen op z'n eigen gekke manier.


Misschien moet ik die hele musicalwereld gewoon achter me laten. Misschien ligt mijn talent en kracht wel in het uiten van mezelf en mijn emoties in volledige vrijheid. Ik bedoel, wie heeft die restricties, roddels en formaliteiten nodig die nou eenmaal bij het theater horen? Ik wil gewoon mezelf kunnen zijn, weet je wel? Zingen als mezelf, spreken als mezelf, schrijven als mezelf.


Ik kan mijn eigen leven creëren, mijn eigen kansen creëren en mijn eigen weg vinden. Het Universum stuurt me misschien signalen in de vorm van 'nee', maar dat is gewoon een duwtje in de richting van iets beters.


Het heeft even geduurd, maar ik voel een nieuwe vastberadenheid. Ik ga mijn eigen pad bewandelen, mijn eigen verhaal vertellen en mijn unieke bijdrage leveren aan deze wereld.


Het leven zit vol uitdagingen en teleurstellingen, maar ik weet dat ik sterker ben dan de tegenslagen. Ik ga mijn dromen volgen en blijven geloven dat het Universum me helpt.


Met Nougat aan mijn zijde en mijn hart vol hoop en vastberadenheid, ben ik er klaar voor om de wereld te laten zien wat ik te bieden heb.Dus hier ben ik weer. Ik creëer mijn eigen leven, en het Universum helpt een handje (es)Mée!

Leuk dat je me erbij bent op mijn reis.


Liefs,

Esmée

&Nougat ;)
Comments


bottom of page