top of page

GRATIS journalen challenge 🥳

Op 4 september start ik een gratis journalen challenge. Voor iedereen die wil gaan journalen, of die al schrijft en er meer uit wil halen. Schrijf je hier in.


Nu denk je misschien, "Waarom zou ik de tijd nemen om elke dag te schrijven als ik al zoveel te doen heb?" Nou, ik zal je vertellen waarom.

Dagelijks journalen is als een superkracht voor ondernemers. Het biedt tal van voordelen die je kunnen helpen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Hier zijn een paar redenen waarom je dit in je routine zou moeten opnemen:

Helderheid en focus: Ondernemen kan soms chaotisch zijn. Dagelijks journalen helpt je om je gedachten te organiseren en je prioriteiten helder te krijgen. Het stelt je in staat om je te concentreren op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.
Creatieve oplossingen: Journalen stimuleert creativiteit. Het kan je helpen om nieuwe ideeën te genereren en creatieve oplossingen te vinden voor uitdagingen waar je voor staat. Soms zitten de beste zakelijke ideeën gewoon in je hoofd te wachten om op papier te worden gezet.
Zelfreflectie en groei: Als ondernemer is persoonlijke groei vaak direct gekoppeld aan zakelijk succes. Journalen biedt een gelegenheid om jezelf beter te leren kennen, je sterke punten te benutten en aan je zwakke punten te werken.
Doelstellingen en planning: Het bijhouden van je doelen en plannen in je dagboek kan je helpen om gefocust te blijven en gemotiveerd te blijven. Het is een geweldige manier om je voortgang bij te houden en te zien hoe ver je bent gekomen.
Stressvermindering: Ondernemen kan stressvol zijn, en dagelijks journalen is een uitstekende manier om die stress te verminderen. Het helpt je om je gedachten en zorgen op papier te zetten, waardoor je meer ruimte in je hoofd krijgt.

Dus, als je op zoek bent naar een manier om je onderneming te versterken, doe dan mee aan de GRATIS starten met journalen challenge op 4 september.


Tot in je mailbox 😉
Esmée

Comments


bottom of page