top of page

Dit boek is life-changing!

"The Artist's Way" van Julia Cameron is een life-changing boek! Oké, als je nog nooit van dit boek hebt gehoord, let op, want het kan je leven serieus veranderen - net zoals het dat voor mij deed toen ik het voor het eerst las in 2019.

Het is als een creatieve duik in je innerlijke zelf. Julia Cameron heeft een 12 weken durend programma gecreëerd dat als een GPS fungeert voor je eigen creativiteit. Het is zeker niet alleen voor kunstenaars of schrijvers. Het is voor iedereen die verlangt naar een diepere connectie met hun creatieve zelf, of je nu een schilder, bakker, manager, of gewoon jijzelf bent!

Een van de meest krachtige tools in het boek zijn de "Morning pages". Elke ochtend schrijf je drie pagina's vol met wat er in je opkomt. Daar hoef je geen woordkunstenaar voor te zijn - dit gaat gewoon om het loslaten van gedachten en gevoelens. Zodat je daarna een heldere geest hebt, zonder ruis.

De "Artist dates" zijn ook zo gaaf. Je gaat alleen op een leuke date met jezelf, om je creatieve zintuigen te prikkelen. Of het nu een wandeling in de natuur is, een bezoek aan een kunstgalerij of gewoon tijd doorbrengen in je favoriete boekwinkel - het draait allemaal om het voeden van je ziel.

Laat me weten als je nieuwsgierig bent naar meer informatie of als je jouw eigen ervaringen wilt delen. We kunnen samen deze creatieve reis verkennen en ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Liefs en creatieve vibes,
Esmée 🌟Opmerkingen


bottom of page