top of page

Dagelijks posten is eigenlijk veel makkelijker dan slechts één keer per week.

Hello, dag 4 van de content challenge!


We kennen allemaal het gevoel van die ene wekelijkse post. Je zit daar, staart naar een leeg scherm en denkt: "Wat ga ik in hemelsnaam schrijven?" Het kost tijd om weer in de juiste mindset te komen, om die creative juices te laten stromen. Maar sinds ik dagelijks post, merk ik dat ik in een constante flow van content creatie zit.

Gedurende de dag krijg ik contentideeën. Terwijl ik mijn koffie drink in de ochtend, tijdens gesprekken met inspirerende mensen, zelfs als ik gewoon naar buiten staar. Waarom? Omdat ik weet dat ik vandaag weer een post “moet” schrijven.

Natuurlijk, ik kan meerdere posts op een dag schrijven en ze inplannen. Veel mensen doen dat. Maar voor mij werkt dat minder lekker. Ik deel liever 'nu' over wat er nu speelt. Het voelt authentiek, het voelt echt. Het voelt alsof ik direct met jullie in gesprek ben, op dit moment, over wat me bezighoudt.

Dus, ondernemers, misschien is het tijd om die wekelijkse routine te doorbreken. Je kunt nog meedoen met deze content challenge tot en met 30 november. Doe je morgen mee met dag 5?

Happy sharing,
EsméeComments


bottom of page