top of page

CEO WEEK dag 3


Ik kwam tot een enorm inzicht. Mijn hele website moet op de schop!


Zo gezegd, zo gedaan. Opeens kon ik het niet meer loslaten en werd het mijn nummer 1 prioriteit.


De puntjes op de ‘ï ‘ volgen nog, maar ik heb mijn website al omgetoverd tot een veel beter geheel💻. Al zeg ik het zelf hè 😉


Dag 3, en wat een dag… Ik heb zóveel voor elkaar gekregen. Mijn website omgebouwd, mijn online programma opgezet, social media posts gemaakt, een poster voor het programma maken, mijn aanbod aangepast… En nog veel meer!


Man man man wat werkt zo’n CEO week goed. Ik ga als een speer! Level up🔥🔥🔥🔥


Wat is een CEO WEEK?

(Tenminste, zo noem ik het. Je kan het ook ondernemersweek noemen of business retreat of wat dan ook🤗)


Je gaat alleen op reis. Je bent weer even alleen met je gedachten. En je focust op je bedrijf. Je gaat doelen stellen, content schrijven, misschien wel een online programma maken of filmpjes opnemen. Het kan allemaal!


Lijkt het jullie ook interessant om meer te weten over hoe je het beste uit je CEO WEEK haalt? Laat een ‘🔥’ reactie achter in de comments. 😁


Deze week neem ik jullie mee. Er zullen vast processen plaatsvinden, dus doe je gordel maar vast om 🤪


Liefs,

Esmée


Comments


bottom of page